Γεμιστά μανιτάρια με πατάτα

    ,

Ιανουάριος 28, 2019

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 6 τμχ

Ingredients

6 portobello μανιτάρια Ελληνικής γης

400 γραμμάρια φέτα

3 πατάτες βραστές πολτοποιημένες

2 ντομάτες ψιλοκομμένες

1 σκελίδα σκόρδο σκόρδο λιωμένη

Ρίγανη

Πιπέρι

Αλάτι

Λίγο ελαιόλαδο

Directions

1Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πατάτες κομμένες σε κύβους για περίπου 15 λεπτά.

2Σε άλλο μπολ λιώνουμε τη φέτα μας και προσθέτουμε λίγη ντομάτα τριμμένη, λιωμένο σκόρδο κι όλα τα υπόλοιπα υλικά.

3Τα ανακατεύουμε καλά για να γίνουν ενιαίο μείγμα. Στο τέλος αφού βράσουν και οι πατάτες τις λιώνουμε με ένα πιρούνι και τις προσθέτουμε στο μείγμα της φέτας.

4Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια, τα γεμίζουμε με τη γέμιση και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει η γέμιση για περίπου 15 λεπτά στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω - κάτω.
ΠΗΓΗ

00:00
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.