Γύρος μανιταριών

    , , ,

Ιανουάριος 28, 2019

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 25 mins
  • Yields: 2 μερίδες

Ingredients

1 kg Λευκά μανιτάρια Ελληνικής γης

5 κ.σ. Ελαιόλαδο

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. θυμάρι

1/2 κ.γ. ρίγανη

1/2 κ.γ. κουρκουμάς σκόνη

1/4 κ.γ. βασιλικός αποξηραμένος

1/4 κ.γ. τζίντζερ

1/4 κ.γ. πιπέρι

Directions

1Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια σε λωρίδες.

2Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε.

3Στην συνέχεια, το μείγμα το βάζουμε σε λαδόκολλα και το φουρνίζουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά ανακατεύοντας τα κάθε 10 λεπτά, μέχρι να φύγει η υγρασία και ανάλογα πόσο ξεροψημένα τα θέλουμε. Μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο σκόρδο για γεύση.

4Σερβίρετε σε πίτα ή τορτίγια ή σαν σκέτος γύρος με λίγο λεμόνι.
ΠΗΓΗ

00:00
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.