09 Μαΐ Πατέ από μανιτάρια Posted at 17:58h in by manitaria 0 Comments Πατέ από μανιτάρια Συνταγές Γίγας λευκά, Λευκά Μάιος 9, 2018 Prep: 30 mins Cook: 1 hr Yields: 4 μερίδες Ingredients 400 γρ. Λευκά μανιτάρια Ελληνικής γης, λεπτοκομμένα 100 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια 30 γρ. καρυδόψιχα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 3 κ.σ. κονιάκ 50 γρ. ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Directions 1Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο και το σκόρδο. 2Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και μόλις είναι έτοιμα και έχουν μαλακώσει, σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. 3Περνάμε ύστερα στο μπλέντερ μαζί με το τυρί, την καρυδόψιχα και το κονιάκ. 4Αν είναι πολύ πηχτό και θέλουμε να το αραιώσουμε προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. ΠΗΓΗ 00:00
Sorry, the comment form is closed at this time.