Πατέ από μανιτάρια

Πατέ από μανιτάρια

    ,

Μάιος 9, 2018

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 μερίδες

Ingredients

400 γρ. Λευκά μανιτάρια Ελληνικής γης, λεπτοκομμένα

100 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια

30 γρ. καρυδόψιχα

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

3 κ.σ. κονιάκ

50 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Directions

1Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο και το σκόρδο.

2Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και μόλις είναι έτοιμα και έχουν μαλακώσει, σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

3Περνάμε ύστερα στο μπλέντερ μαζί με το τυρί, την καρυδόψιχα και το κονιάκ.

4Αν είναι πολύ πηχτό και θέλουμε να το αραιώσουμε προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.
ΠΗΓΗ

00:00
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.