Quesadillas με κοτόπουλο, μανιτάρια και μυρωδικά

    

Ιούνιος 25, 2018

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 μερίδες

Ingredients

200 γρ. λευκά μανιτάρια Ελληνικής γης

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

2 φλιτζ. στήθος κοτόπουλου ψιλοκομμένο

1 κ.γ. κύμινο

1 κ.λ. τσίλι

1 κ.λ. ρίγανη

2 φλ. σπανάκι baby, κομμένο σε κομμάτια

½ κ.γ. αλάτι

¼ κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι

4 τορτίγιες

1 φλ. τριμμένο τυρί γκούντα

½ φλ. κόκκινη σάλτσα

Directions

1Ζέστανε το λάδι σε ένα τηγάνι.

2Πρόσθεσε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και μαγείρεψέ τα, μέχρι το νερό από τα μανιτάρια να εξατμιστεί και να πάρουν ένα καφέ χρώμα, για περίπου 5′-7′ λεπτά.

3Πρόσθεσε το σκόρδο, το κοτόπουλο, το κύμινο, το τσίλι και τη ρίγανη και ανακάτεψε καλά. Μαγείρεψε το σπανάκι με αλάτι και πιπέρι, μέχρι να μαραθεί.

4Άπλωσε μία τορτίγια και πασπάλισε με ¼ φλυτζανιού τυρί.

5Πρόσθεσε κοτόπουλο, λαχανικά και ξανά λίγο τυρί.

6Από πάνω πρόσθεσε άλλη μία τορτίγια.

7Ρίξε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και τοποθέτησε μέσα την τορτίγια και ψήσε την για περίπου 3′ λεπτά από την κάθε πλευρά της.
ΠΗΓΗ

00:00
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.