Τάκος με λάιμ, κόλιανδρο, μανιτάρια portobello και αβοκάντο

    ,

Φεβρουάριος 8, 2019

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 2 μερίδες

Ingredients

1 συσκευασία Wraps χωρίς γλουτένη

2 μεγάλα portobello μανιτάρια Ελληνικής γης

1/4 από μοβ λάχανο, ψιλοκομμένο

1 αβοκάντο

1/2 μάτσο κόλιανδρο

1 καυτερή πιπεριά κέρατο

2-3 Lime

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι & Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Directions

1Καθαρίζουμε τα μανιτάρια.

2Τα κόβουμε σε φέτες και τα ανακατέυουμε σε ένα μπολ με το ελαιόλαδο, τον χυμό από τα Lime, 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδτο και αλατοπίπερο. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε να μαριναριστούν για 30′.

3Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά και μόλις κάψει καλά, ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σωτάρουμε για 2-3 λεπτά από κάθε μεριά.

4Τυλίγουμε τα wraps σε μία πετσέτα κουζίνας και τα ζεσταίνουμε στον φούρνο για 4-5 λεπτά. Εναλλακτικά τα ζεσταίνουμε ελαφρώς στο τηγάνι για 1-2 λεπτά από κάθε μεριά.

5Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές (αν θέλουμε τα wraps μας, extra hot αφήνουμε και τα σπόρια, αλλιώς τα πετάμε) και τον κόλιανδρο. Κόβουμε το αβοκάντο σε φέτες και μοιράζουμε τα υλικά στα wraps.

6Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τυλίγουμε τα wraps.
ΠΗΓΗ

00:00
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.