Vegetarian club sandwich

    ,

Ιούλιος 30, 2018

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 5 mins
  • Yields: 1 μερίδα

Ingredients

2 λευκά μανιτάρια Ελληνικής γης

αλάτι, πιπέρι

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. σουσάμι (αν μας βρίσκεται)

1 μικρό αβοκάντο, κομμένο σε λεπτές φέτες

8 ντοματίνια

3 φέτες ψωμί του τοστ (πολύσπορο ή άλλο της αρεσκείας μας)

3 κ.σ. έτοιμο χούμους (σάλτσα ρεβιθιού που βρίσκουμε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ - αν δεν βρούμε, βάζουμε λίγη πάστα ελιάς, με άλλο αποτέλεσμα)

1 χούφτα τρυφερά φύλλα σαλάτας της αρεσκείας μας (στα σούπερ μάρκετ βρίσκουμε έτοιμες πλυμένες σαλάτες)

Directions

1Kόβουμε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια, τα αλατοπιπερώνουμε και τα περιχύνουμε με το χυμό λεμόνι και το ελαιόλαδο.

2Πασπαλίζουμε με το σουσάμι (προαιρετικά) και τα αφήνουμε στην άκρη.

3Βάζουμε την τοστιέρα στην πρίζα ώστε να είναι ζεστή.

4Κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια. Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού και τις αλείφουμε με 1 κ.σ. έτοιμο χούμους την κάθε μια.

5Ανάμεσα στις 2 φέτες του τοστ απλώνουμε το αβοκάντο και τα ντοματίνια.

6Στην τρίτη φέτα απλώνουμε τα φύλλα σαλάτας και τα μαριναρισμένα μανιτάρια.

7Κλείνουμε το club sandwich με την τρίτη φέτα του τοστ, κόβουμε στη μέση διαγώνια και σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ

00:00
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.